Flyprat


Go Back   Flyprat > Flyforum
Register Cookies FAQ Community Calendar Today's Posts Search

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 19-02-2009, 23:28   #21
pgaa
ScanFlyer Molded
 
Join Date: Sep 2007
Location: Oslo
Posts: 2,540
Default Re: Prøver med en DO catering og drikketråd her istedet...

Må ha med cola til meg hvertfall ! :P
__________________
Hjemme bra - borte best / You'll Never Walk Alone
pgaa is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2009, 23:29   #22
KennethGS
N/A
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,099
Default Re: Prøver med en DO catering og drikketråd her istedet...

Quote:
Originally Posted by Tommy777 View Post
Som betyr at du må hoste opp MINST 10 ølsorter du liker
Nå synes jeg du er vanskelig...
KennethGS is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2009, 23:31   #23
Bizflyer
FinalCall.travel/no
 
Bizflyer's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Kristiansand
Posts: 11,304
Default Re: Prøver med en DO catering og drikketråd her istedet...

Quote:
Originally Posted by Tommy777 View Post
Blir kun å finne blandt riffraffet på kjipklasse
Ja, kun det beste er godt nok for oss der bak.............
__________________
Siden 010106

There is only one way of flying! In Businessclass Åff kårs!
Bizflyer is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2009, 23:48   #24
LN-MOW
Flyklapper
 
LN-MOW's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: KGRD
Posts: 58,477
Default Re: Prøver med en DO catering og drikketråd her istedet...

Gustav har et godt poeng med dette med smakssanser, så derfor synes jeg forslaget med bangers & mash lød som et blinkskudd, Gjerne parret med litt kraftig sennep. Tysk Brat går også, men fri meg fra den ekle sauerkrauten.

Vi bør kanskje også ta tidspunktene med i betraktning her, samt at det serveres frokost både på OSL og ARN, så det kraftigste måltidet bør nok være mellom TLS og FRA .. trenger man litt ekstra flytid, er sikkert det også mulig ..

En god, kraftig høylandsmalt i hvert bein hadde absolutt gjort seg etter å ha tråkket rundt i TLS noen timer ... en liten nistepakke også hadde også gjort seg der nede ..
__________________
Andreas Mowinckel
enfb.net
Airliners at Fornebu
Radar Station KGRV3
LN-MOW is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2009, 03:52   #25
Tommy777
ScanFlyer Mile High Club
 
Tommy777's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Sacramento, CA
Posts: 12,672
Default Re: Prøver med en DO catering og drikketråd her istedet...

Masse gode ideer. Keep'em coming!
Tommy777 is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2009, 08:52   #26
Isbamse
ScanFlyer Molded
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2,325
Default Re: Prøver med en DO catering og drikketråd her istedet...

DO??

Regner med at det er en flyforkortelse, ikke at det er servering på lavatory
Isbamse is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2009, 08:54   #27
AirbusTrond
ScanFlyer Mile High Club
 
AirbusTrond's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Gamlebyen, Oslo
Posts: 7,512
Default Re: Prøver med en DO catering og drikketråd her istedet...

Et stort smørbrød (eller tre små) i sjømatmodus bør være bra som frokost. Norske reker, svensk gravad lax (det er og blir noe av det beste som finnes, selv om noen kan synes det er kjedelig) og roastbeef eller carpaccio basert på hval! Champagne, appelsinjuice, lett øl og kald akevitt til dette.
AirbusTrond is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2009, 09:30   #28
Hickok
ScanFlyer Mile High Club
 
Join Date: Jan 2008
Location: Bergen, Norway
Posts: 8,735
Default Re: Prøver med en DO catering og drikketråd her istedet...

Quote:
Originally Posted by Isbamse View Post
DO??

Regner med at det er en flyforkortelse, ikke at det er servering på lavatory
Do kommer fra det engelske ordet "to do".
Hickok is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2009, 09:32   #29
LN-FHU
Superflyer
 
LN-FHU's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Barteland
Posts: 4,569
Default Re: Prøver med en DO catering og drikketråd her istedet...

Jeg synes smørbrødforslaget høres bra ut, så lenge det ikke er hvitt brød med pålegg.Reker er definitivt en hit,samme med deilig kjøttpålegg og en litt kraftig sennep. Drikke er definitivt noe øl til dette, jeg ser gjerne en mørkere type øl,en fyldig Bayer f.eks.
Kan nevne at jeg har gode kontakter på Lyngen Reker.....de har definitivt de beste rekene jeg noengang har smakt, også på størrelse.Håndpillede sådan
__________________
****************************************

****************************************
Frode H.
LN-FHU is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2009, 10:01   #30
gustavf
ScanFlyer Mile High Club

Galley Slave
Global Moderator
 
gustavf's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Oslo
Posts: 8,483
Default Re: Prøver med en DO catering og drikketråd her istedet...

Quote:
Originally Posted by AirbusTero View Post
carpaccio basert på hval!
Her snakker vi!
gustavf is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2009, 10:23   #31
Bizflyer
FinalCall.travel/no
 
Bizflyer's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Kristiansand
Posts: 11,304
Default Re: Prøver med en DO catering og drikketråd her istedet...

Hva blir det neste forslaget? Makrell i tomat??

BF
__________________
Siden 010106

There is only one way of flying! In Businessclass Åff kårs!
Bizflyer is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2009, 11:27   #32
KennethGS
N/A
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,099
Default Re: Prøver med en DO catering og drikketråd her istedet...

Quote:
Originally Posted by LN-FHU View Post
Reker er definitivt en hit
*Grøss*

Quote:
Originally Posted by gustavf View Post
Her snakker vi!
Enig...
KennethGS is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2009, 13:19   #33
3cseat
ScanFlyer Silver
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 572
Default Re: Prøver med en DO catering og drikketråd her istedet...

Jeg vil driste meg til å komme med noen anbefalinger om single malt. Det finnes jo 1000vis å velge mellom, og veldig mange av disse er bra, men valget bør vel baseres på de som er relativt allment tilgjengelig.

I så tilfelle bør det være litt bredde, og da er det vel naturlig å velge en fra Islay, en fra Speyside og en fra øvrige distriktene.

Basert på dette, vil jeg anbefale Ardbeg 10 år fra Islay, Macallan 10 Cask Strenght eller Glenfarclas 105 fra Speyside. Og som siste alternativ, vil jeg anbefale en Arran, som er blandt de yngre destilleriene i Scotland. ( Arran er en øy ikke så langt fra Islay)

Disse er 3 meget bra whiskyer som burde være greit tilgjengelig i markedet og som sannsynligvis vil falle i smake hos mange.
3cseat is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2009, 16:33   #34
Tommy777
ScanFlyer Mile High Club
 
Tommy777's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Sacramento, CA
Posts: 12,672
Default Re: Prøver med en DO catering og drikketråd her istedet...

Quote:
Originally Posted by 3cseat View Post
Jeg vil driste meg til å komme med noen anbefalinger om single malt. Det finnes jo 1000vis å velge mellom, og veldig mange av disse er bra, men valget bør vel baseres på de som er relativt allment tilgjengelig.

I så tilfelle bør det være litt bredde, og da er det vel naturlig å velge en fra Islay, en fra Speyside og en fra øvrige distriktene.

Basert på dette, vil jeg anbefale Ardbeg 10 år fra Islay, Macallan 10 Cask Strenght eller Glenfarclas 105 fra Speyside. Og som siste alternativ, vil jeg anbefale en Arran, som er blandt de yngre destilleriene i Scotland. ( Arran er en øy ikke så langt fra Islay)

Disse er 3 meget bra whiskyer som burde være greit tilgjengelig i markedet og som sannsynligvis vil falle i smake hos mange.
Nå gjør du det veldig enkelt for oss. Noe sier meg at du har gode kunnskaper og vi tar utfordringen med å finne spesielle ting til en veldig spesiell tur
Tommy777 is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2009, 17:21   #35
LN-AFG
ScanFlyer Gold
 
LN-AFG's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: ENBR/BGO
Posts: 1,882
Default Re: Prøver med en DO catering og drikketråd her istedet...

10 ølsorter jeg digger:

1. Cobra (India)
2. Tiger (Singapore)
3. Sapporo (Japan)
4. Kronenburg (Frankrike)
5. Staropramen (Tsjekkia)
6. Tsing Tao (Kina)
7. Heineken (Nederland)
8. Carling (Storbritannia)
9. Grolsch (Nederland)
10. Carlsberg (Danmark)

Støtter ellers forslaget om at all sjømat helst unngås. Spesielt laks, det serverer SAS (Salmon Always Salmon) nok av som det er.

For de på kjipklasse, hva med tapas? Små retter med forskjellig digg. Alle bør vel finne noe de liker da!
__________________
Upcoming Flights:
LN-AFG is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2009, 18:05   #36
Bizflyer
FinalCall.travel/no
 
Bizflyer's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Kristiansand
Posts: 11,304
Default Re: Prøver med en DO catering og drikketråd her istedet...

Tar ikke dette litt av? Skal turen bli 1000 kr dyrere fordi enkelte har planer om å gjøre flyturene til et gourmet mekka av både mat og drikke?

Hva er planen hvis charterflighten blir for dyr? Hadde det vært et alternativ at alle kom til FRA på egenhånd og at vi chartrer fly for å fly FRA-Airbus-FRA? Hadde vel blitt billigere det. For min del må jeg altså skaffe meg fly til Oslo, deretter skal jeg altså fly via ARN til Tolouse. Det kalles visst omvei!

Edit: Huff, merket at jeg ble vel negativ nå. Må være fordi jeg ikke drikker for øyeblikket! Best å gjøre noe med det.....

BF
__________________
Siden 010106

There is only one way of flying! In Businessclass Åff kårs!
Bizflyer is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2009, 18:07   #37
Tommy777
ScanFlyer Mile High Club
 
Tommy777's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Sacramento, CA
Posts: 12,672
Default Re: Prøver med en DO catering og drikketråd her istedet...

Quote:
Originally Posted by Bizflyer View Post
Tar ikke dette litt av? Skal turen bli 1000 kr dyrere fordi enkelte har planer om å gjøre flyturene til et gourmet mekka av både mat og drikke?

Hva er planen hvis charterflighten blir for dyr? Hadde det vært et alternativ at alle kom til FRA på egenhånd og at vi chartrer fly for å fly FRA-Airbus-FRA? Hadde vel blitt billigere det. For min del må jeg altså skaffe meg fly til Oslo, deretter skal jeg altså fly via ARN til Tolouse. Det kalles visst omvei!

Edit: Huff, merket at jeg ble vel negativ nå. Må være fordi jeg ikke drikker for øyeblikket! Best å gjøre noe med det.....

BF
Ja, hvorfor ikke ta rutefly istedetfor? Skjerp deg!! På tide med en GT umiddelbart!
Tommy777 is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2009, 18:50   #38
LN-FHU
Superflyer
 
LN-FHU's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Barteland
Posts: 4,569
Default Re: Prøver med en DO catering og drikketråd her istedet...

Quote:
Originally Posted by Bizflyer View Post
Tar ikke dette litt av? Skal turen bli 1000 kr dyrere fordi enkelte har planer om å gjøre flyturene til et gourmet mekka av både mat og drikke?

Hva er planen hvis charterflighten blir for dyr? Hadde det vært et alternativ at alle kom til FRA på egenhånd og at vi chartrer fly for å fly FRA-Airbus-FRA? Hadde vel blitt billigere det. For min del må jeg altså skaffe meg fly til Oslo, deretter skal jeg altså fly via ARN til Tolouse. Det kalles visst omvei!

Edit: Huff, merket at jeg ble vel negativ nå. Må være fordi jeg ikke drikker for øyeblikket! Best å gjøre noe med det.....

BF
Kan ordne noe drikkegreier på kjipklasse jeg. Hvordan høres "Skjælstadmarsk spessial" årgang oktober09 ut ? Overværer selv prosessen,fra sukker og gjær til ferdig vare.Garantert å gi deg hår på brøstet å krøll på tissen. Serveres sammen med pølse i brød......
Dette kan godt kombineres med en god dunk maltøl som sendes rundt.Billig, bra å jævlig godt......kjip-klasse har aldri vært så spennende å fly før
__________________
****************************************

****************************************
Frode H.
LN-FHU is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2009, 18:58   #39
LN-MOW
Flyklapper
 
LN-MOW's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: KGRD
Posts: 58,477
Default Re: Prøver med en DO catering og drikketråd her istedet...

Ellers kan jeg godt stikke over grensen til Tennessee og hente noen dunker skikkelig moonshine ...

__________________
Andreas Mowinckel
enfb.net
Airliners at Fornebu
Radar Station KGRV3
LN-MOW is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2009, 19:57   #40
Tommy777
ScanFlyer Mile High Club
 
Tommy777's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Sacramento, CA
Posts: 12,672
Default Re: Prøver med en DO catering og drikketråd her istedet...

Himkok til Bizflyer.. Må jo være noe han digger siden han digger jäger.

Seriøst, husk at vi handler tingene duty free og det er ikke nubbsjans at catering kommer til å koste en tusenlapp pr. skalle. Tenk litt hva du får for en tusenlapp..

Men charterflightene skal være en helt spesiell opplevelse, derfor må det komme noen ideer
Tommy777 is offline   Reply With Quote
Reply


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hvor mye catering dill er det med på en 340? (fra: SAS utvider IC-flåten med en A340) SAS-Steward Småprat 26 12-02-2013 15:08
LH prøver igjen med wifi LN-MOW Flyforum 1 07-10-2009 08:16
Ukas drikketråd gustavf Flyforum 20 27-09-2008 21:50
Prøver meg med noen spotterbilder Martin Bilder & foto 13 02-06-2008 17:12
Jeg prøver å prøver og får det ikke til !! ATC-flyradar Flyforum 4 07-03-2007 07:46


All times are GMT +2. The time now is 03:38.


Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright Foreningen Flyprat, Scanair og bidragsytere. Enkelte ikoner fra Famfamfam CC-BY.