![]() |
|
![]() |
#5 |
ScanFlyer Mile High Club
Join Date: May 2006
Location: Gamlebyen, Oslo
Posts: 7,512
|
![]()
Ja, har noen veldig gode, noen middels gode og et par dårlige erfaringer. Stort sett koker det ned til at den er helt perfekt til fisk. Den er utmerket når man skal lage mat til selskap. Den er meget god til fjørfe - kylling/kalkun(bryst) og god til kjøtt, spesielt litt seigt. Dog har jeg vært misfornøyd med overkokt andebryst og det verste var en gang jeg måtte kaste en lammebok fordi hele greia hadde kokt seg til grøt.
http://matformannfolk.blogspot.no/20...de-maskin.html (Ikke min blogg, men har en sånn, kjøpt på Black Friday i fjor, til 1/3 av prisen den først hadde) |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
God lørdag fra Sandaker | Someone | Flyforum | 11 | 19-08-2018 00:27 |
God lørdag fra Sandaker | Someone | Flyforum | 8 | 07-10-2017 19:30 |
God lørdag fra Sandaker | Someone | Flyforum | 15 | 17-06-2017 14:25 |
God lørdag fra Sandaker | Someone | Flyforum | 10 | 12-12-2015 17:25 |
God lørdag fra Sandaker | Someone | Flyforum | 14 | 21-11-2015 23:35 |