![]() |
|
![]() |
#21 |
ScanFlyer Molded
Join Date: Sep 2007
Location: Oslo
Posts: 2,540
|
![]()
Må ha med cola til meg hvertfall ! :P
__________________
Hjemme bra - borte best / You'll Never Walk Alone |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
N/A
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,099
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
FinalCall.travel/no
![]() Join Date: Sep 2004
Location: Kristiansand
Posts: 11,304
|
![]()
Ja, kun det beste er godt nok for oss der bak.............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Flyklapper
![]() Join Date: Sep 2004
Location: KGRD
Posts: 58,480
|
![]()
Gustav har et godt poeng med dette med smakssanser, så derfor synes jeg forslaget med bangers & mash lød som et blinkskudd, Gjerne parret med litt kraftig sennep. Tysk Brat går også, men fri meg fra den ekle sauerkrauten.
Vi bør kanskje også ta tidspunktene med i betraktning her, samt at det serveres frokost både på OSL og ARN, så det kraftigste måltidet bør nok være mellom TLS og FRA .. trenger man litt ekstra flytid, er sikkert det også mulig .. ![]() En god, kraftig høylandsmalt i hvert bein hadde absolutt gjort seg etter å ha tråkket rundt i TLS noen timer ... en liten nistepakke også hadde også gjort seg der nede .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
ScanFlyer Mile High Club
Join Date: Jan 2006
Location: Sacramento, CA
Posts: 12,672
|
![]()
Masse gode ideer. Keep'em coming!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
ScanFlyer Molded
Join Date: Sep 2004
Posts: 2,325
|
![]()
DO??
Regner med at det er en flyforkortelse, ikke at det er servering på lavatory ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
ScanFlyer Mile High Club
Join Date: May 2006
Location: Gamlebyen, Oslo
Posts: 7,512
|
![]()
Et stort smørbrød (eller tre små) i sjømatmodus bør være bra som frokost. Norske reker, svensk gravad lax (det er og blir noe av det beste som finnes, selv om noen kan synes det er kjedelig) og roastbeef eller carpaccio basert på hval! Champagne, appelsinjuice, lett øl og kald akevitt til dette.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
ScanFlyer Mile High Club
![]() Join Date: Jan 2008
Location: Bergen, Norway
Posts: 8,735
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Superflyer
Join Date: Oct 2004
Location: Barteland
Posts: 4,569
|
![]()
Jeg synes smørbrødforslaget høres bra ut, så lenge det ikke er hvitt brød med pålegg.Reker er definitivt en hit,samme med deilig kjøttpålegg og en litt kraftig sennep. Drikke er definitivt noe øl til dette, jeg ser gjerne en mørkere type øl,en fyldig Bayer f.eks.
Kan nevne at jeg har gode kontakter på Lyngen Reker.....de har definitivt de beste rekene jeg noengang har smakt, også på størrelse.Håndpillede sådan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
ScanFlyer Mile High Club
![]() Galley Slave Global Moderator Join Date: Jul 2006
Location: Oslo
Posts: 8,483
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
FinalCall.travel/no
![]() Join Date: Sep 2004
Location: Kristiansand
Posts: 11,304
|
![]()
Hva blir det neste forslaget? Makrell i tomat??
![]() BF ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
N/A
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,099
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
ScanFlyer Silver
Join Date: Feb 2009
Posts: 572
|
![]()
Jeg vil driste meg til å komme med noen anbefalinger om single malt. Det finnes jo 1000vis å velge mellom, og veldig mange av disse er bra, men valget bør vel baseres på de som er relativt allment tilgjengelig.
I så tilfelle bør det være litt bredde, og da er det vel naturlig å velge en fra Islay, en fra Speyside og en fra øvrige distriktene. Basert på dette, vil jeg anbefale Ardbeg 10 år fra Islay, Macallan 10 Cask Strenght eller Glenfarclas 105 fra Speyside. Og som siste alternativ, vil jeg anbefale en Arran, som er blandt de yngre destilleriene i Scotland. ( Arran er en øy ikke så langt fra Islay) Disse er 3 meget bra whiskyer som burde være greit tilgjengelig i markedet og som sannsynligvis vil falle i smake hos mange. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
ScanFlyer Mile High Club
Join Date: Jan 2006
Location: Sacramento, CA
Posts: 12,672
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
ScanFlyer Gold
![]() Join Date: Oct 2004
Location: ENBR/BGO
Posts: 1,882
|
![]()
10 ølsorter jeg digger:
1. Cobra (India) 2. Tiger (Singapore) 3. Sapporo (Japan) 4. Kronenburg (Frankrike) 5. Staropramen (Tsjekkia) 6. Tsing Tao (Kina) 7. Heineken (Nederland) 8. Carling (Storbritannia) 9. Grolsch (Nederland) 10. Carlsberg (Danmark) Støtter ellers forslaget om at all sjømat helst unngås. Spesielt laks, det serverer SAS (Salmon Always Salmon) nok av som det er. For de på kjipklasse, hva med tapas? Små retter med forskjellig digg. Alle bør vel finne noe de liker da!
__________________
Upcoming Flights: |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
FinalCall.travel/no
![]() Join Date: Sep 2004
Location: Kristiansand
Posts: 11,304
|
![]()
Tar ikke dette litt av? Skal turen bli 1000 kr dyrere fordi enkelte har planer om å gjøre flyturene til et gourmet mekka av både mat og drikke?
Hva er planen hvis charterflighten blir for dyr? Hadde det vært et alternativ at alle kom til FRA på egenhånd og at vi chartrer fly for å fly FRA-Airbus-FRA? Hadde vel blitt billigere det. For min del må jeg altså skaffe meg fly til Oslo, deretter skal jeg altså fly via ARN til Tolouse. Det kalles visst omvei! Edit: Huff, merket at jeg ble vel negativ nå. Må være fordi jeg ikke drikker for øyeblikket! Best å gjøre noe med det..... ![]() BF ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
ScanFlyer Mile High Club
Join Date: Jan 2006
Location: Sacramento, CA
Posts: 12,672
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Superflyer
Join Date: Oct 2004
Location: Barteland
Posts: 4,569
|
![]() Quote:
![]() Dette kan godt kombineres med en god dunk maltøl som sendes rundt.Billig, bra å jævlig godt......kjip-klasse har aldri vært så spennende å fly før ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Flyklapper
![]() Join Date: Sep 2004
Location: KGRD
Posts: 58,480
|
![]()
Ellers kan jeg godt stikke over grensen til Tennessee og hente noen dunker skikkelig moonshine ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
ScanFlyer Mile High Club
Join Date: Jan 2006
Location: Sacramento, CA
Posts: 12,672
|
![]()
Himkok til Bizflyer.. Må jo være noe han digger siden han digger jäger.
Seriøst, husk at vi handler tingene duty free og det er ikke nubbsjans at catering kommer til å koste en tusenlapp pr. skalle. Tenk litt hva du får for en tusenlapp.. Men charterflightene skal være en helt spesiell opplevelse, derfor må det komme noen ideer |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hvor mye catering dill er det med på en 340? (fra: SAS utvider IC-flåten med en A340) | SAS-Steward | Småprat | 26 | 12-02-2013 15:08 |
LH prøver igjen med wifi | LN-MOW | Flyforum | 1 | 07-10-2009 08:16 |
Ukas drikketråd | gustavf | Flyforum | 20 | 27-09-2008 21:50 |
Prøver meg med noen spotterbilder | Martin | Bilder & foto | 13 | 02-06-2008 17:12 |
Jeg prøver å prøver og får det ikke til !! | ATC-flyradar | Flyforum | 4 | 07-03-2007 07:46 |