![]() |
|
![]() |
#1 |
ScanFlyer Crusty
Join Date: Dec 2004
Posts: 3,772
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ScanFlyer Gold
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,109
|
![]()
Genial ide fra LH, har aldri reiset med dem men som jeg har lest fra erfaring fra
andre så ser det ut som LH er veldig flink iforhold til flere andre selskaper å sette kundene først.Så helt enig en god ide til SAS. ![]() hvordan smakte det forresten ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
ScanFlyer Blue
Join Date: Oct 2010
Posts: 436
|
![]() Quote:
For SAS hadde det vært bra, spesielt siden innføring av Go og Plus klassene, for å si det minst, har skuffet en del folk når det gjelder mat om bord. Dette er garantert noe for My SAS Idea (https://mysasidea.flysas.net/). Foreslår at du poster denne ideen og melder tilbake her med lenken. Jeg ville stemme for denne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ScanFlyer Ununoctium
![]() Join Date: Oct 2008
Location: OSL
Posts: 11,957
|
![]() Quote:
For SAS sin del er det vel neppe det at de ikke aner hvordan de skal lage god mat, men snarere at de stod med ett ben i graven. Så måtte de barbere alt til skinnet og fokusere på en eller to helt spesielle kundegrupper som de håper skal utgjøre nok til å redde dem. SAS har lagd masse bra mat opp igjennom (den gamle pastasalaten var gullegod og frokosten i C helt strålende), men nå er neppe tiden inne for det. Forhåpentligvis reddes skuta opp, noen av bønnetellerne kan byttes ut i produktmennesker og da kanskje.
__________________
http://fnate.blogg.no http://www.bongos-tryllereiser.no The only difference between me and a madman is that I am not mad. You can't be mad at a crazy chick for loosing her mind |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ScanFlyer Mile High Club
![]() Join Date: Sep 2006
Location: Oslo
Posts: 10,924
|
![]()
Slike tester er vel helt normale, men det er bra Lufthansa er ute på flyplassene for å møte velfortjent kritikk for maten de serverer. Lufthansa får simpelthen ikke i meg flere tørre brødskiver (riktignok kompensert med et ukesforbruk av smør), den salte calzonen (sinnsykt varm utenpå og iskald inni) eller den eddiksure pastaen (med fake oliven). For ikke å snakke om kjøttbollene med sennep inni (spisepinnene de serveres med har jo bedre smak!). Men en flaske Warsteiner holder lenge for meg.
Last edited by FlightDeck; 31-07-2013 at 17:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
ScanFlyer Crusty
Join Date: Dec 2004
Posts: 3,772
|
![]() Quote:
![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Får man norske stewardesser til å gjøre dette? | Rob Mulder | Flyforum | 2 | 12-10-2010 11:03 |
Airbuser og T-haler... Kanskje en 742 også | putzmeister | Bilder & foto | 15 | 07-09-2010 19:38 |
Dette skal du ikke gjøre når du flyr | sail4fun | Flyforum | 21 | 18-07-2009 18:04 |
Noe slikt burde OSL også hatt | Hurum | Flyforum | 3 | 07-01-2006 12:16 |