Quote:
Originally Posted by AirbusTrond
"Søppelmat"? Duverden. Pussig at folk spiser det da. Det er nok langt flere som faktisk spiser gratismaten de får enn som bestiller tapastallerken og en flaske champagne, så den gemene hopen foretrekker nok gratis servering. I en artikkel om LH tidligere i sommer ble det trukket fram at LH var populært blant nordmenn, blant annet fordi man alltid fikk servert mat og drikke på alle flyvninger. Dette er noe kundene har merket seg. Og selv blir jeg temmelig sur hvis det er SAS som tar meg til Frankfurt i stedet for LH.
Man kan jo ellers diskutere hva flymat "skal være", for meg er det bare et lett påflyll og "tidsfordriv". Det passer med en liten matbit, en enkel frokost eller en baguette når man kanskje ikke har tid til å spise umiddelbart før eller etter reisen.
|
YES, helt enig med deg. De andre europiske nettverkselskapene er å foretrekke fremfor
SAS. Dessverre-men sant. Det nytter ikke ta billettpriser som et fullprisselskap med ha
LCC service ombord