Quote:
Originally Posted by SAS-Steward
Det er endel land som har endret reglene med tanke hva og hvordan alkohol serveres på bakken på fly.
Danmark er et av de.
Det er også årsaken til at SAS fjernet Champagne som pre-dep på alle avganger. For å ha et ens opplegg.
Vet at mange her ikke vil tro på det, men dette ble ikke gjort for å spare penger.
I USA er det ulike regler på ulike flyplasser i forhold til hva som kan serveres osv av alkohol.
|
Hei. Hvilke regler er det Danskene har endret? Kan de endre noe annet enn avgiftsnivået? Pre-departur drikke hentes ikke fra de plomberte vognene med avgiftsfrie drikkevarer, og koster følgelig mer for selskapet, vet det, men forstår ikke helt hva myndighetene kan legge seg oppi utover det?
Hvilke andre land? Siden Danmark er ett av flere?
En
SAS-kabinansatt forklarte at champagnen før start "selvsagt" var nappet vekk for å spare penger. Forvirrende. Og dette med likt opplegg høres vel litt vikarierende ut?