Jeg skal prøve å komme med litt flere positive drypp ang. endringen i servicekonseptet på Intercont business. Og for å ha det på det rene, jeg syns det suger big time at pre-dep champisen forsvinner i C. Men la oss prøve å få frem det positive:
- cocktail og snacks på alle ruter før matserveringen tar til, dette har man bl.a. ikke hatt på
CPH-
BKK-
CPH og andre sene kveldsavganger til nå. For de som vil savne pre-dep champis av middels kvalitet (type Piper Heidsieck), får nå et bedre glass med champis vel oppe i luften til å nyte før maten, og gjerne litt mer velfylt enn pre-dep
- separat servering av forrett på alle ruter inkl. større porsjon. På mange ruter bl.a. ovennevnte
BKK/sene kveldsavganger, og ikke minst alle USA til Skandinavia avganger så kommer forretten og hovedretten på samme brett. Dermed mindre stress og valg av drikke til hver rett separat, mere tid til å nyte god champis her også gitt
- ost er fjernet fra brettet som kommer med forretten, ergo litt mer plass på brettet under serveringen
- harmonisert dessertservering og ost på alle ruter. Til nå har
BKK/senekveldsavganger/USA>Skand kun hatt petit fours