Quote:
Originally Posted by Utflyttet
Fint, men om et selskap som lager catering kan lage et smørbrød som er både godt, og samtidig halal, så har man slått to fluer i èn smekk.
Du løper mao en "risiko" for at maten du får til vanlig kan plutselig være halal, uten at den er noe dårligere, men om noen vil ha en garanti for at maten er halal, så ber de om "special meal", og kan hende de får akkurat det du får. Alle tjener.
-A
|
Jeg er ikke redd for å spise Halal-mat. Det har jeg gjort mange, mange ganger. Det jeg er redd for er at halalmat, som i bunn og grunn, er en sharia-lov skal bli standarden for flymat. Den samme "regelboken" som sier at man ikke skal spise svin, sier også at det skal være dødstraff for homofili. Jeg vil ikke at samfunnet skal bøye seg for slike krefter.
Altså: en og annen halalindigriens for meg er helt ok. Men at store cateringfirmaer skal bli styrt av regelverket til enkelte minoriteter synes jeg blir helt feil.