Re: Prøver med en DO catering og drikketråd her istedet...
Et fly som skal innom Norge må da ha med sjømat i menyen?! Hval i rå utgave er i alle fall meget godt. Men kanskje for provoserende for enkelte? Men man behøver jo ikke si noe. Ellers er gravet reinskjøtt utmerket...
Bouef Bourguignon bør ellers være et godt alternativ til middag. Med god potetmos er dette ypperlig. Er den skikkelig kokt og mør er det perfekt flymat. Og en kraftig og god øl kan være like godt som vin til denne.
Dessert er viktig. En skikkelig kraftig sjokoladesessert, gjerne kakeaktig bør være noe å tenke på. En liten klatt vaniljesaus og litt bringebær til en god sjokoladekake er ikke å forakte. Og noe selv pizza- og cola-generasjonen setter stor pris på.
Mht drikke i forskjellige arter: Mulig det er over grensen for harry - men det finnes jo en rekke "by-konjakker" rundt omkring, som er laget i veldig små opplag. Hadde det vært mulig å fått laget en spesiell DO-drikke i en eller annen utgave, enten vin, whisky eller konjakk... Alle deltakerne kunne da kjøpe en eller flere av disse flaskene etterpå.
|