Quote:
Originally Posted by Bizflyer
Tar ikke dette litt av? Skal turen bli 1000 kr dyrere fordi enkelte har planer om å gjøre flyturene til et gourmet mekka av både mat og drikke?
Hva er planen hvis charterflighten blir for dyr? Hadde det vært et alternativ at alle kom til FRA på egenhånd og at vi chartrer fly for å fly FRA-Airbus- FRA? Hadde vel blitt billigere det. For min del må jeg altså skaffe meg fly til Oslo, deretter skal jeg altså fly via ARN til Tolouse. Det kalles visst omvei!
Edit: Huff, merket at jeg ble vel negativ nå. Må være fordi jeg ikke drikker for øyeblikket! Best å gjøre noe med det.....
BF 
|
Kan ordne noe drikkegreier på kjipklasse jeg. Hvordan høres "Skjælstadmarsk spessial" årgang oktober09 ut ? Overværer selv prosessen,fra sukker og gjær til ferdig vare.Garantert å gi deg hår på brøstet å krøll på tissen. Serveres sammen med pølse i brød......

Dette kan godt kombineres med en god dunk maltøl som sendes rundt.Billig, bra å jævlig godt......kjip-klasse har aldri vært så spennende å fly før