View Single Post
Old 19-02-2009, 09:39   #5
Bizflyer
FinalCall.travel/no
 
Bizflyer's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Kristiansand
Posts: 11,303
Default Re: Scanvin # 8 i 2009 - og kanskje et mattips!

Det var et godt tips ja.

Forøvrig vil jeg legge til at Toros Viltsaus er en god basis for saus. Men den må jo oppjusteres litt med fløte, krydder, stekesjy osv.

Baconstekt rosenkål er fantastisk. Jeg pleier å ta en tykkbundet gryte, litt margarin, og ca en cm store biter av godt bacon og frese dette sammen. Tar av de ytterste bladene på rosenkålene og kutter av litt av stilken hvis denne ikke ser pen ut, deler de største i 2 og koker dem i 1 minutt. Drypper av dem, og har dem så over i gryta med bacon og smør og lar dem surre litt der i ca 5 minutter. Sørg for å røre så smør/bacon blandingen kommer rundt rosenkålene. Det går forresten fint an å blande inn andre grønnsaker i dette. Brukte i tillegg gulerot og broccoli selv her forleden med stor suksess!

God middag!

BF
__________________
Siden 010106

There is only one way of flying! In Businessclass Åff kårs!
Bizflyer is offline   Reply With Quote