View Single Post
Old 21-02-2007, 22:07   #12
AirbusTrond
ScanFlyer Mile High Club
 
AirbusTrond's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Gamlebyen, Oslo
Posts: 7,512
Default Re: OT: Gratulerer med dagen...


Fra Aftenposten:

Til forrett fikk gjestene servert akevittgravet norsk elg med tranebær-kompott, med Bollinger Special Cuvée som drikke.

Hovedretten stod i havets tegn, med delikatesser som sjøkreps, kamskjell, hummer, kongekrabbe og breiflabb.

Hovedretten ble servert med strandkrabbesaus og saltkokt potet, med hvitvinen Chablis Grand Cru "Les Clos" 2002 – Domaine des Malandes.

Som avslutning kunne gjestene kose seg med sjokoladekrone med appelsincoulis og mandarinsorbet. Til dette ble det servert Noble Late Harvest 2004 – Neethlingshof.

---

Dette må være ny praksis fra Slottet, tidligere har jo ikke viner vært offentliggjort?

Gravet elg og Bollinger - sprekt for en 70-åring!?
AirbusTrond is offline   Reply With Quote