View Single Post
Old 19-01-2007, 15:08   #3
raskefot
ScanFlyer Blue
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 327
Default Re: Nytt konsept på Brussel Airlines

Quote:
Originally posted by Isbamse

Det å nta betalt for servering er jo ikke så dumt i seg selv - da kan de som vil ha mat betale for det og få det de vil ha, så slipper man å bruke ressurser og penger til å lage mat som mange kanskje ikke vil ha.

Det viktige er jo hva som er å få kjøpt - og der kunne jo SAS fx satse på noe litt mer spennende og substansielt enn "flaguettene" sine.

Essenbryssels har jeg aldri fløyet med, så de skal jeg ikke mene noe om.
Det brukes fortsatt ressurser og penger på mat som folk ikke vil ha, dvs ikke vil kjøpe. Man kan aldri forutsi 100% hvor mange av passasjeren som vil kjøpe ditt eller datt. Jeg har de siste årene sett ENORME mengder mat, altså sandwicher/flaguetter osv, blitt sendt tilbake til Gate Gourmet og LSG. Hvor bortkastet er ikke det?
raskefot is offline   Reply With Quote