Et kvarter etter avgang fekk man freshe seg litt med et varm handduk som gjør underverker iblant
Så var det fram med kvitduken for en apretiff ala Baylies samt "Greeting from the Kitchen" som bestod av Oliven, Tørka Tomat, Ost etc.
Så blei ønske for hovedrett og dessert avgitt som blei servert et kvarter seinare
med påfølgende dessert...
Etter alt var rydda vekk blei ønske om frokost avgitt før ved ca. midnatt at alt lyset slått av i kabinen
Setet ned i horisontal stilling og sov godt fram til 05:00 når det var på med lys igjen for servering av frokosten som smakte så som så
Etter frokost fekk man ei lita ekse sjokolade før vi landa 06:18, eller rettere sagt 05:15 lokal tid som var litt før rutetid
Crewet skulle forøvrig på hotell og så fly tilbake til Frankfurt kl. 22:00 samme kveld
Kinesere har holdt på å bygge en ny flyplass 40 km sør før Luanda i mange år nå, men dei kom visstnok over noko verdifull sand/mineraler under utbygginga så da utvinna dei dette, dermed er flyplassen forsinka men åpner kanskje i år?
Så vi landa på den gamle flyplassen med Remote Parking som er vanleg her, buss inn til terminal som tok 30 sek. Vel inne i Immgrasjon var den en "vilkårlig" offiser som tok passet og Border Visa mitt, vimsa rundt lenge og prata med andre kor han plutselig forsvant. Merkeleg nok kom han tilbake etter ca. 20 min med Visum i passet, ferdig stempla. Så da var det bare å gå sammen med crewet fra flighten igjennom passkontrol uten noe videre sjekk
Ingen innsjekka bagasje så rask gjennomlysing i tollen...
...før man kom ut i ankomsthallen,
kor agenten får venta på oss. Her var det fotografering av pass og visum som blei sendt til kontoret via Whatsapp