Nå er det ikke bar ombordproduktet som endres, men også i lougene.
De siste gange jeg har vært i Guld Loungen på
OSL, har det ikke engang vært egg! Da jeg spurte om hvorfor, fikk jeg til svar "ny meny". Da spør jeg
SAS : I hvilken værden er det ikke egg til frokost? Dette synes jeg er skivebom fra
SAS sin side, og håper de tar till fornuften igjen. De har beholdt havregrøt, men fjernet egg! Denne prioritering skjønner jeg virkelig ikke, kanskje bortsett fra at det kanskje er dyrt for
SAS, men det er liksom ikke rette gruppe å kødde med synes jeg
På
ARN har de vært tom for Tonic i flere uker nå. Det skjønner jeg heller ikke, da de faktisk fortsatt setter frem Gin, Kanskje de nå bare tilbyr blandevann fra dispenser, så man nå da skal drikke Gin-Cola eller Gin-Fanta. Er ikke sikker på at dette er så lurt heller
Synes vel
SAS er litt ute å kjøre nå om dette blir standarden fremover. Det blir lite fordeler å prioritere
SAS fremover hvis dette er veien fremover. Håper de tar til fornuften, dvs innfører egg til frokost igjen på
OSL, of fikser leveringsproblemet, som jeg håper det er, på
ARN. Nåværende opplegg synes jeg lite om