![]() |
TIL VINEKSPERTENE HER INNE
Jeg er ikke såååå garva vindrikker som min fru fra Paris er, men i ny og ne er det deilig, men, jeg sliter med magesyreproduksjonen min og trenger derfor tips om milde gode viner med LIIIITE garvestoffer i
EB, FBU4EVER + + +, har dere noe å anbefale? :laola |
Replying to Topic 'TIL VINEKSPERTENE HER INNE'
I ditt tilfelle tror jeg at Solbærsaft hadde vært rett valg!
BF:cool2 |
Replying to Topic 'TIL VINEKSPERTENE HER INNE'
hahaha :baeh
frekken :hi2 :mol |
Replying to Topic 'TIL VINEKSPERTENE HER INNE'
Jacobs Creek Shiraz Cabernet kan anbefales i så måte KLIKK
|
Replying to Topic 'TIL VINEKSPERTENE HER INNE'
Her tørr jeg nesten ikke komme med tips - for jeg er ikke plaget slik som deg og det som funker for meg gjør nødvendigvis ikke det for deg. Men på Vinmonopolet har de mange flinke ansatte som du kan rådføre deg med...både i butikker og på kundetelefon... Lykke til..
|
Replying to Topic 'TIL VINEKSPERTENE HER INNE'
Veldig gode "allround" viner fra Italia er Valpolicella,Dolcetto og Barbera.Ripassoutgaver av Valpo er noe fyldigere,men litt dyrere.Montepulciano d'Abruzzo har noe tanniner,men ikke påtrengende.
Generelt vil viner basert på Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc ha mye garvestoffer (tanniner).Det samme med viner basert på Nebbiolodruen (Barolo,Barbaresco). Beneventano Rosso fra Campania er en utmerket vin,også. Fra Frankrike vil Beaujolais Village-viner være et brukbart valg.Beaujolais Nouveau er noe helt annet,så styr unna hvis du ønsker noe annet enn alkoholisert saft-og-vann. |
All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
Copyright Foreningen Flyprat, Scanair og bidragsytere. Enkelte ikoner fra Famfamfam CC-BY.